Westfire


Westfire heeft een compleet assortiment hoog rendement kachels en accessoires herkenbaar aan hun strakke lijnen. Westfire maakt voorzetkachels en wandkachels en voor iedere look en feel is een ideaal model. Alle Westfire houtkachels worden voorzien van de nieuwste verbrandingstechnologieën, die zuinige en schone verbranding garanderen. Westfire houtkachels zijn zowel geschikt voor een bovenzijde kanaal en achterzijde rookgasafvoerkanaal aansluiting. Dit maakt deze houtkachels zeer geschikt voor nieuwe en oudere gebouwen.

 

Westfire houtkachels met design, traditie en vakmanschap

Westfire Deense design houtkachels zijn vervaardigd met de grootste zorg en oog voor detail. Met een Westfire houtkachel haal je een stukje Deens vakmanschap en traditie in huis. ‘Een houtkachel verhoogt een woning in waarde én warmte. Een houtkachel als warmtebron creëert een vaste sfeerplek in een woning. Dat brengt familie en vrienden letterlijk dichterbij elkaar. Samen houden we het vuur aan de praat én praten we met elkaar terwijl we genieten van het vuur en gezelschap’, dat is de visie van Westfire. Met deze filosofie als uitgangspunt maakt Westfire de prachtigste houtkachels. Een houtkachel gaat tenslotte langer mee dan de meeste meubels en aankleding in een woning. Daarom ontwerpt Westfire toekomstbestendig design met een simpel en tijdloos karakter en moderne techniek.

 

Een houtkachel die je woning letterlijk en figuurlijk verwarmt

De Denen hebben een lange traditie van houtkachels en vuur maken achter de rug. Onze noorderburen hebben een vurige voorliefde voor stoken en weten er alles van. Tijdens de eerste energiecrisis in de jaren ‘70 kwam de eerste lichting houtkachels op de markt. Sindsdien is het doel altijd geweest om goede betrouwbare houtkachels te fabriceren die duurzaam stoken, vriendelijk zijn voor het milieu en de omgeving en prachtig zijn om te zien. Als je op zoek bent naar een vooruitstrevende houtkachel met een vleugje nostalgie, dan is Westfire de beste vriend van jouw woning. Een Westfire houtkachel is een kachel die je woning letterlijk en figuurlijk verwarmt!


Bekijk alle kachels van Westfire