Wellstraler


Deze Belgische top producent van gashaarden en mazoutkachels is al heel wat jaren actief in de wereld van warmte en sfeer. Begin jaren vijftig maakte Wellstraler het eerste verwarmingstoestel. Ze noemden het de Wellstraler petroleumkachel. In 1963 kwam de Wellstraler gasradiator en sindsdien is het assortiment uitgegroeid tot een compleet en zeer uitgebreide collectie gaskachels, inbouwhaarden, goedkope kachels en enkele oliekachels (mazout).

Wellstraler uit Welle Ieder type Wellstraler kachel en haard wordt gefabriceerd in België. De fabriek staat in Welle. Hier doorloopt iedere Wellstraler haard alle stadia van conceptie en fabricage, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de gashaarden en oliekachels. Wellstraler staat vooral bekend om de vele mogelijkheden op het gebied van inbouw gashaarden. Eigenlijk is alles mogelijk. Vierkant, rechthoekig, lang, met rvs-look, plaatstaal en met enkele of dubbele verbrander.

De vele mogelijkheden bij haardenspeciaalzaak Het Kacheltje Haarden monteren is een vak apart, er komen veel dingen bij kijken. Niet alleen op het gebied van techniek en duurzaamheid maar ook subsidie en regelen spelen mee. Zoek je een goedkope kachelleverancier die ook kachelspecialist is in professioneel en betrouwbaar advies dan ben je bij ons helemaal op je plek. Wij maken alles mogelijk. Zo is het mogelijk om de haard of kachel op de bestaande schoorsteen te plaatsen. Wij kunnen eigenlijk in iedere situatie, in iedere woning kachels monteren. Heb je vragen omtrent veiligheid, duurzaamheid en bijvoorbeeld de renovatie rookkanalen? Wil je de bestaande kachel verbouwen? Wij zijn de kachelwinkel in regio Vorden die je adviseert over de beste oplossing voor jouw woning.


Odoo • Tekst en afbeelding