Wanders


De familie Wanders uit het Achterhoekse Netterden maakt prachtige houtkachels en gashaarden. Dat doen zij vanuit eigen huis en al decennia lang. Ze doen alles zelf. Ze ontwerpen, ontwikkelen en bouwen de kachels helemaal zelf. Wij installeren ze! 

Moderne kwaliteit en ontwerp
Het assortiment van Wanders is groter dan je misschien zou denken. Maar vergis je niet, ook al is een Wanders kachel een ambachtelijk product, er staat een schat aan kennis, ervaring en techniek achter. De keuze wat betreft bij Wanders is groot, diep en breed. De mogelijkheden en verschillende ontwerpen en aansluit- en installatiemogelijkheden ook. Vrijstaande haarden, inbouwhaarden, strak, licht en modern of liever klassiek en wat donkerder. De familie Wanders gebruikt verschillende kwalitatief hoogstaande materialen waarbij duurzaamheid en design hand in hand gaan. Voor vele modellen kan een mooi opslagruimte voor het hout worden ingebouwd. Ze houden daarbij rekening met comfort en esthetiek. De wensen, verwachtingen en eisen van de klant zijn de input voor iedere nieuwe ontwikkeling van Wanders.

Hollandse houtkachel en gashaard uit de Achterhoek
Wanders is van oorsprong een metaalfabriek en levert inmiddels kachels door heel Europa. Met 40 medewerkers maken zij al hun kachels helemaal zelf. De volledige productie van A tot Z is in eigen hand, bijzonder! Als de kachelwinkel in de Achterhoek zijn wij uitermate trots op dit Achterhoekse gashaard en houtkachel merk. Henk Wanders staat aan de voet van dit eigenzinnige merk en is door onze Koning Willem Alexander in 2014 geridderd. Dit zegt genoeg over de betrouwbaarheid van de familie Wanders. Wanders kachels zijn alleen verkrijgbaar via exclusieve dealeradressen.