Vaio


VAIO is een Duitse fabrikant van houtkachels. Kachels van een uitzonderlijke kwaliteit die u helemaal naar uw eigen wens kan aanpassen. Het ‘mix & match’ principe.

 

Basismodel

VAIO begint met de basiskachel, het goedkoopste model van deze fabrikant. Hiervoor krijgt u overigens een mooie kachel met onder andere een deurklink inclusief boven- en voorinzetstuk in notenhout, zijdelen en topplaat optioneel in verschillende kleuren, rookbuisaansluiting aan de achterkant of bovenkant. Een heerlijke aanwinst voor in uw interieur..

 

‘Individualpakket’

Wilt u de houtkachel toch helemaal uw eigen draai geven, kiest u dan voor het ‘individualpakket’. U heeft dan de keuze uit maar liefst 28 exclusieve natuursteensoorten, die vrij met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor de handgreep heeft u de keuze uit zes soorten hout. Op deze manier kunnen voor elke VAIO-kachel meer dan 100.000 ontwerpvarianten worden samengesteld. Ideaal voor als u moeite heeft met kiezen.

 

Kubuselementen

VAIO biedt de mogelijkheid om uw kachel uit te breiden met kubuselementen tot een heus wandmeubel. In combinatie met de verschillende steensoorten creëren de kubuselementen een bijna oneindige ruimte voor creativiteit. Of u de kachel nu uitbreidt als een lade of toch liever als bank, de VAIO-kachel wordt een gezellig, modern meubel in de woonkamer. Bij Het Kacheltje kunnen ze u hier alles over vertellen.


Odoo • Tekst en afbeelding