Totem


Totem is een merk met een geheel eigen visie op houthaarden. Zij streven naar optimale verbranding en gezelligheid. Een houtkachel van Totem is daarom in eerste instantie een open haard en pas in tweede instantie een gedreven staaltje techniek.

Houtkachel of open haard?
Totem kachels zijn open haarden die over dezelfde technische snufjes en warmte capaciteiten beschikken als een inbouw haard. Het is in feite een afsluitbare open haard vervaardigd uit het beste van twee werelden. De totem houtkachel is ontwikkeld en opgebouwd als een open haard met alle voordelen die daarbij horen. De open haard is gebouwd met hoge rook opvang waardoor de schoorsteentrek maximaal is en de kans op rookinslag minimaal, nog kleiner zelfs dan bij andere inbouwhaarden. Wil je van hoog rendement genieten en optimale veiligheid dan kies je ervoor om de open haard af te sluiten met de glasplaat. Een lucht gespoelde liftdeur verbergt al het zichtbare metaal van de constructie en de binnenkant bestaande uit vuurvaste stenen kan temperaturen van wel 1350 graden Celsius weerstaan.

Kachel aansluitmogelijkheden
Het bijzondere concept van Totem zorgt ervoor dat er zonder ventilator ook in andere ruimtes van de warmte kan worden genoten. Een directe aansluiting op de buitenlucht is ook een optie. Totem bijzondere open inbouwhaarden biedt meerdere prachtige modellen met bijvoorbeeld panoramische deuren, hoek doorkijk, hang opties en doorkijk modellen. Ben je nieuwsgierig naar hoe zo’n Totem haard eruit ziet en hoe deze in jouw woning zou kunnen functioneren? Kom dan in onze showroom kijken.


Odoo • Tekst en afbeelding