TermaTech

Wie zegt dat een houtkachel niet net zo mooi kan zijn als hij efficiënt en milieuvriendelijk is? Wanneer de architecten van TermaTech een houtkachel tekenen, dan is het uitgangspunt een mooi samenspel van esthetiek, kwaliteit en rendement. U zult uw nieuwe houtkachel de komende jaren immers niet verplaatsen. Dus moet hij een lust voor het oog, het milieu en uw portemonnee zijn!

 TermaTech zet de Scandinavische designtraditie met trots en zorg voort. Vorm en functie vormen een synthese. De bediening is doordacht en respect voor het familiebudget en de CO2-boekhouding van de samenleving zijn ingebouwd. Onderdeel van onze benadering van design is ook dat de prijs betaalbaar is.

TermaTech is een merk dat is gebouwd op pure passie voor houtkachels. Het comfort, de warmte, het design, de prijs en de kwaliteit. We zijn ons er terdege van bewust dat ongelooflijk veel factoren een rol spelen bij het ontwikkelen van de perfecte kachel. Daarom besteden we er veel zorg aan om design en functionaliteit naar een hoger niveau te tillen.


Bekijk alle kachels van TermaTech