Stovax


Stovax motto is: ‘Fire your imagination’ en dat is dan ook precies wat zij doen met hun hout- en multifuel kachels. Het ruim assortiment met moderne en traditionele kachels biedt mogelijkheden voor alle interieurstijlen en kachel aansluitmogelijkheden.

 

Duurzame kachel met veel mogelijkheden

De keuze is aan jou. Stovax maakt namelijk zowel kachels van staal als van gietijzer. Beide uitvoeringen zijn voorzien met de nieuwst Airwash en Cleanburn technologie. Zo geeft de kachel meer warmte af in de kamer en daardoor gaat er minder warmte verloren in de schoortsteen of afvoerkanaal. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Je hebt veel keus op het gebied van aansluitingen en afwerking. Welke uitvoering het beste past bij jouw wensen en woning eisen, dat adviseren we je graag in onze showroom.

 

Traditionele hout & Multifuel kachels

Stovax is vakkundig gefabriceerd met de nieuwste snufjes en technieken op zak. In uiterlijk blijft de Stovax traditioneel en sfeervol terwijl het gebruiksgemak zeer hoog ligt. Een Stovax kachel is functioneel, flexibel, gemakkelijk te bedienen en heeft een moderne feel. Houtkachel of multifuel, alle Stovax kachels zijn schoon in verbranding, erg efficiënt en verkrijgbaar in verschillende maten en mogelijkheden.

 

Ruim assortiment kachels en haarden

Kom bij ons langs voor persoonlijke informatie en antwoord op al je kachel vragen. We vertellen je graag vrijblijvend over bijvoorbeeld: onderhoud houtkachel, veiligheid, nieuwe of gebruikte houtkachel, renovatie rookkanalen en alle showroommodellen!


Odoo • Tekst en afbeelding