Skantherm


Skantherm zijn een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. Met ongekende betrouwbaarheid is dit een houtkachel waar de hele familie zich heerlijk thuis bij voelt. Skantherm kachels worden ontwikkeld en vervaardigd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, design en functionaliteit als basis. We vertellen je graag iets meer.

Duitse houtkachel van Skantherm
Skantherm is een houtkachel fabrikant die Gemütlichkeit hoog in het vaandel heeft staan. In de jaren ‘80 werd het familiebedrijf opgericht en zij is inmiddels uitgegroeid tot een van Europa’s marktleiders op het gebied van duurzame houtkachels. Skantherm streven ernaar om een leven lang mee te gaan, zo worden zij dan ook gebouwd. Een Skantherm houtkachel voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en is voorzien van de modernste duurzaamheidstechnieken. Behalve onverwoestbaar en betrouwbaar zijn de Duitse houtkachels ook prachtig om te zien. Aan het uiterlijk, gebruiksgemak en design wordt minstens net zoveel aandacht besteed als aan de techniek binnenin. Iedere Skantherm heeft zijn eigen bijzondere gebruiksopties. Vraag ons ernaar in de showroom! De familie van Skantherm wil dat jij zoveel mogelijk uit je kachel haalt; warmte, veiligheid, plezier, geborgenheid en rendement.

Voordelige houtkachel
Een complete houtkachel voor een complete woning, dat is Skantherm. Als je kijkt naar de aanschafwaarde, aansluitkosten en het rendement dan is het ook nog eens een voordelige houtkachel want de Skantherm gaat werkelijk ongelooflijk lang mee. Samen met je familie en de Skantherm kun je levenslang genieten van tijdloos en aangenaam design, comfortabele warmte en een prachtig vlammenspel.