Palazzetti


De Italianen zijn echte familiemensen en weten als geen ander hoe je de hele familie bij elkaar krijgt én houdt. Palazzetti kachels stralen deze liefde voor samenzijn uit. Rondom de Palazzetti kachel is het aangenaam toeven en verslavend gezellig.

 

Palazzetti verkoopt meer dan alleen kachels

Palazzetti verkoopt niet alleen kachels, Palazzetti verkoopt warmte, sfeer en identiteit. Een Palazzetti kachel is toonaangevend, sfeerbepalend en zorgt voor ongekend comfort in huis. Als je voor het eerst een pelletkachel uit de Palazzetti Ecofire collectie tegenkomt, word je aangenaam verrast. De Italianen staan bekend om hun scherpe oog voor design en esthetiek en dat bewijst Palazzetti met de Ecofire pelletkachel collectie dubbel en dwars. 

 

De Ecofire Pelletkachel collectie

Op het eerste gezicht lijken de meeste Palazzetti kachels helemaal niet op kachels. Ze zijn zeker niet typerend en daardoor prachtig progressief, origineel en vrijzinnig. De pelletkachel type Brian bijvoorbeeld lijkt eerder een kast en versmelt als het ware met de rest van het interieur. Palazzetti Ecofire kachels zijn een lust voor het oog en een ware eyecatcher in een woning. Het is het werkelijk het brandende hart van het interieur en het is dan ook niet voor niets dat alle pelletkachels uit deze Ecofire selectie een eigen naam hebben gekregen en geen nummer. De zeer geslaagde combinaties van materialen, kleuren en vormen geven deze pelletkachels een futuristisch en vriendelijk uiterlijk. Een zeer vooruitstrevende collectie pelletkachels voor de ware liefhebber. 

 

Alles over Palazzetti kachels

Behalve ongelooflijk mooi en zeer uniek zijn alle Palazzetti kachels voorzien van de modernste technieken op het gebied van verbrandingsprocessen, duurzaamheid en aansluitmogelijkheden. Vraag ons naar de specifieke mogelijkheden per model. Kom langs onze showroom of bel ons gewoon eens op voor meer informatie over die bijzonder Italiaanse merk.

Odoo • Tekst en afbeelding