MONOLITH

Monolith betekent zoiets als gemaakt uit een stuk. En dit vat eigenlijk heel goed samen hoe buitengewoon en betrouwbaar Monolith houtkachels zijn. Iedere Monolith kachel is werkelijk uniek en dat is een bijzonder gevoel.

 

Natuursteen, innovatie en sfeer

Lang geleden hielpen vuur en steen de mens overleven. Ze zorgden voor geborgenheid en veiligheid. Dat doen Monolith kachels vandaag de dag nog steeds. Het hart van deze op maat houtkachel bevat de nieuwste verwarmingstechnieken en zijn uiterlijk is een waar piece of art. Monolith kachels worden vervaardigd uit natuursteen en voorzien van een stalen frame met groot glas met daarin een adembenemende vuurzee. Je hebt keuze uit wel 40 soorten natuursteen en ieder stuk is werkelijk uniek. De natuurlijke look en feel in combinatie met design en techniek zorgen samen voor de meest bijzondere eyecatcher en sfeermaker in je woning. Vele jaren aan ontwikkeling hebben geleid tot houtkachels met een minimale verbrandingsgraad van 80%, gegarandeerd schoon en effectief. De warmte die vrijkomt bij de verbranding wordt opgeslagen in de enorme capaciteit van het natuursteen met een efficiënte zeer prettige stralingswarmte als resultaat. Een simpel principe dat we sinds mensenheugenis gebruiken en nu door Monolith is ontwikkeld tot moderne warmtebron geschikt voor iedere ruimte.

 

Moderne design houtkachel

De Rock is waarschijnlijk het meest populaire model uit hun ruim assortiment. Het model is prachtig om te zien en een ware aanwinst voor het interieur. Geen Monolith kachel is hetzelfde maar een paar dingen hebben ze allemaal gemeen. Ze helpen je kosten besparen en verhogen de waarde van je woning. Zorg ervoor dat je de juiste houtkachel uitzoekt en laat installeren door een specialist om zeker te zijn van alle voordelen en rendement. Wij helpen je graag verder.