Monolith


Vuur en steen…

Waar vuur en steen elkaar ontmoeten, ontspringt een enorme kei met een brandend hart: de Monolith. De twee krachtige elementen zijn samengevoegd tot een totaal kunstwerk. Elke natuursteen is uniek. Elke steen vertelt zijn eigen verhaal dat miljoenen jaren teruggaat. Zowel vuur als steen waren de vroegste metgezellen van de mensheid - ze zorgden zelfs voor het overleven van de mens.

Ontwikkelen en innoveren

Er werd grondig ontwikkelingswerk gedaan om een ​​proces te ontwikkelen om deze twee elementen samen te brengen. Meer dan 50 innovaties zijn ontwikkeld, vier patenten en meer dan 350 ontwerpen en ontwerpen geregistreerd. De Monolith ziet eruit als een unieke kei vanwege het buitengewone karakter van de massieve stenen afdekking. Het hart van de Monolith bestaat uit de nieuwste verwarmingstechnologie met 80 procent efficiëntie, wat zorgt voor schonen en effectieve verbranding.

 

Stralingswarmte

De warmte die wordt gewonnen door de verbranding wordt opgeslagen door de grote massa van de natuursteen en gedurende vele uren als nuttige stralingswarmte aan de leefruimte afgegeven. Een principe dat door de mensheid is gebruikt sinds de ontdekking van vuur.


Ervaar de bijna oneindige ontwerpopties. Vooral nu, wanneer individualiteit helaas steeds minder ruimte inneemt in het leven van mensen ten koste van hectiek, drukte en uniformiteit, zijn we bijzonder verheugd om u een product met monoliet te kunnen aanbieden dat echt volledig uniek is.

Elke kachel van Monolith is gewoon uniek - een geweldig gevoel.


Odoo • Tekst en afbeelding