M-Design

In 2001 begon Bart Goovaerts met het ontwikkelen van zijn eigen kachels. Na een jaar zoeken naar de beste manier om dingen te doen en dingen uit te proberen, leidde zijn passie uiteindelijk tot de ontwikkeling van een kachel met een nog nooit eerder gezien revolutionair verbrandingssysteem, gecombineerd met een geoptimaliseerd luchtzuiveringssysteem. 

In hetzelfde jaar, richtte hij ook M-Design BVBA op om de door hem uitgevonden kachels op de markt te brengen en te verkopen. Door zijn jarenlange ervaring met het plaatsen en verkopen van inzetkachels en open haarden had hij de kunde en ervaring opgedaan om zelf een perfecte kachel te ontwerpen, waarbij design en gebruiksgemak de twee belangrijkste criteria zijn. En zo ontstonden de eerste LUNA-modellen, al snel gevolgd door de VENUS inzetkachels. 

Sindsdien is M-Design blijven groeien, onder meer dankzij serieuze investeringen in marketing. In 2013 nam het succes van het bedrijf verder toe met de introductie van de gloednieuwe DIAMOND-collectie: ecologische, gas- en houtgestookte kachels die een mooie toekomst tegemoet gaan op het gebied van duurzaamheid, die energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn en die hand in hand gaan met de natuur.

Bekijk alle kachels van M-Design