MCZ


MCZ is een Italiaans merk met bijzonder stijlvolle pelletkachels. MCZ haarden zijn echte sfeermakers met een moderne look die een gezellige warmte uitstralen. Deze Italiaanse design pelletkachels zijn functioneel, vooruitstrevend en prachtig om te zien.

 

Verschillende pelletkachels

MCZ combineert stijl met functionaliteit. Alle kachels zijn mooi om te zien en makkelijk in gebruik. Hun collectie wordt gekenmerkt door rechte lijnen en verschillende materialen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Opmerkelijk is dat scharnieren en handgrepen niet zichtbaar zijn. De Italianen hebben deze kunstig weggewerkt en dat zorgt voor een zeer mooi effect. MCZ gebruikt grote ruiten waardoor de vlammenzee een deel wordt van je interieur. Dit is een heerlijk gezicht en gevoel en sfeerbepalend. De focus ligt op design en gemak gecombineerd met vooruitstrevende technieken.

 

Duurzame pelletkachel

Een MCZ pelletkachel is een fenomenale haard die de schoonheid van de vlam benadrukt door zijn uiterlijk en gebruiksgemak. Dit paradepaardje onder de pelletkachels is daarnaast ongelooflijk zuinig en gemakkelijk in onderhoud. Ze kan ook worden uitgerust met thermostaat, praktisch! MCZ staat voor innovatie, design en kwaliteit. Wij staan daar helemaal achter en helpen je graag de beste pelletkachel voor jouw woning te vinden. Wij zijn jouw professionele kachelleverancier die alles weet van je nieuwe of gebruikte pelletkachel. Kom bij ons langs, bel ons op, mail ons voor alle informatie die je nodig hebt.