Jydepejsen


Het Deense Jydepejsen ontwerpt en produceert al 40 jaar houtkachels, waarbij de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, ontwerp en milieu. Een knap staaltje werk, eenvoudig te bedienen en toch een stijlvol ontwerp, wat wilt u nog meer?

Kwaliteit en beleving staan voorop

Jydepejsen ziet de ontwikkeling van nieuwe producten als een continu proces, waarbij niet alleen het ontwerp centraal staat, maar waarbij ook de verbrandingstechnologie wordt geoptimaliseerd. Een houtkachel is een ervaring voor de zintuigen van een mens - het kijken naar de dansende vlammen van het vuur en het horen van de zwakke knetteringen van het vuur geven een comfortabel en ontspannend gevoel. Alle modellen van Jydepejsen realiseren een relatief laag vermogen, perfect voor Nederlandse woningen.

De houtkachels van Jydepejsen hebben een innovatieve verbrandingstechniek, eentje die niet slecht is voor het milieu. Over alles wordt uitgebreid nagedacht, zo ook over het materiaalgebruik van de kachels. De mix van staal en gietijzer is de beste combinatie. Jydepejsen kachels zijn gemiddeld 30 tot 40 procent zwaarder dan vergelijkbare kachels van andere merken.

 

Deense familietrots

Het Deense houtkachelmerk Jydepesjen is in 1979 opgericht door de familie Nielsen. Vanaf de eerste dag lag de focus op de beste kwaliteit, mooie designs en innovatieve technieken. Het luchtcontrole-systeem is een voorbeeld van zo’n innovatieve techniek. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds in handen van familie. De volgende generatie van de familie heeft nu de leiding over het bedrijf en de dagelijkse werkzaamheden


Kwaliteit, innovatie en design staan nog steeds hoog in het vaandel bij Jydepejsen. Jydepejsen onderwerpt al haar producten een jaar lang aan zware (stress)testen alvorens ze op de markt worden gebracht. Zo bent u er zeker van dat u een goed en degelijk product koopt. Want de aanschaf van een Jydepejsen is namelijk voor het leven.