Intervlam


Intervlam is onze gespecialiseerde leverancier voor de merken Westfire, Godin, Palazzetti en Royal. Daarnaast leveren zij emaille buizen, aansluitmateriaal en systemen voor kachels en haarden. Intervlam is een Nederlands bedrijf en een van onze specialisten en betrouwbare partner bedrijven. Intervlam werkt alleen samen met kachel- en haard specialisten die dezelfde waarden voeren als zij.  

Intervlam vindt dat een kachel of haard mooi moet zijn. Dat vinden wij ook en daarom bestaat ons assortiment uit verschillende merken met allen hun eigen kenmerken en design. Klassiek, modern, staal, gietijzer, wit, zwart, strak of juist met sierlijke omlijstingen. Over smaak valt niet te twisten. 

Intervlam vindt dat een kachel bij jou moet passen. Het Kacheltje is het daarmee eens en dat is de basis bij het uitzoeken van kachels en haarden die we kiezen voor ons assortiment. We bieden ruime keus uit pelletkachels, houtkachels, elektrische haarden en gaskachels. Ieder model heeft speciale eigen kenmerken, gebruiksopties, stralingswarmte en aansluitmogelijkheden. Iedere afzonderlijke kachel wordt door ons uitvoerig bekeken en getest voordat we hem aan het assortiment toevoegen. Wij kennen onze kachels door en door!

Intervlam vindt ook dat een kachel of haard technisch vernieuwend moet zijn en bovenal rendabel en duurzaam. Wij van het Kacheltje willen jou een zo prettig mogelijke ervaring laten beleven. En dan hebben wij het over zowel design, functionaliteit, comfort, onderhoudsvriendelijkheid en rendement. Hierbij horen ook regelgevingen en subsidieaanvragen bij. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om jou een zo compleet en goed mogelijk advies te geven. Kom vrijblijvend bij ons langs om te ontdekken welke kachel het beste bij jou past.

Odoo • Tekst en afbeelding