Inruilactie

Uw oude haard is geld waard

Schonere vuren, in welke vorm dan ook, dragen bij aan een schonere woonomgeving! Ontvang tot wel € 500,- retour bij inruil van je oude haard of kachel tegen een moderne haard of kachel op elektra, hout of pellets. Daarmee verwarm je lokaal veel efficiënter, schoner en zuiniger dan met je oude haard of kachel. Voor een houtkachel kan dat wel oplopen tot 80% verbetering, voor andere stookvormen mogelijk nog hoger.

Op 1 juni 2024 is de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche een landelijke inruilcampagne gestart, gericht op het uit de markt halen van (zwaar) verouderde, slecht functionerende haarden of kachels en de bijbehorende rookkanalen. 

De voordelen van een nieuwe haard of kachel

Een moderne haard of kachel als sfeervolle warmtebron biedt verschillende voordelen. Allereerst draagt een lokaal haardvuur bij aan een warme en gezellige sfeer die niets overtreft. Daarnaast zijn moderne toestellen zuinig met energie, omdat ze door alleen lokaal te verwarmen een optimale en directe warmteverspreiding mogelijk maken. Bovendien kun je met sommige brandstoffen minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en de mogelijk grillige prijzen van energiemaatschappijen. Tot slot zijn moderne stooktoestellen, ongeacht de brandstofkeuze, zeer efficiënt en kunnen ze een hoog rendement behalen.

Voorwaarden

Voor de voorwaarden van de inruilactie en voor meer informatie kom gerust langs bij ons in de showroom of kijk op de website van Beterstoken.  

Beterstoken