Godin


Met een Godin houtkachel haal je een kachel met een verhaal in huis. Een stukje geschiedenis, Franse stijl en betrouwbaarheid. Godin houtkachels zijn betrouwbare en warme types en zo zien ze er ook uit. Eén brok gezelligheid dat de stookkosten laag houdt en het milieu te vriend. De Fransen houden net als wij Nederlanders van minimale (financiële) input met maximaal rendement. Niet zo gek dus dat we Godin kachels niet alleen meer in de Franse alpen maar ook in de Nederlandse laaglanden tegenkomen.

 

Klassieke input en moderne uitkomst

Een Godin houtkachel is een stukje Franse nostalgie in je eigen huis. De kachels worden gegoten uit gietijzer met charmante vormen en gezellig raampjes. De styling is karakteristiek en straalt warmte, klassiekheid, traditie en bedrevenheid uit. Iedere Godin kachel is een echt pronkstuk in huis en het is een ware ervaring om samen rondom je eigen Godin te zitten. De heerlijke ouderwetse styling zien we in Nederland veel terug in moderne boerderijen, vrijstaand in de woonkamer als het centrale punt waar alles samenkomt. Je kunt ook kiezen voor een Godin aan de wand. Welke je ook kiest, een Godin houtkachel tovert ieder huis om in een thuis.

 

Godin Combikachel Armonie

De Combikachel Armonie is een must voor iedereen die van koken op echt vuur houdt. Een combikachel is namelijk een houtkachel waarop je ook kunt koken. Een ouderwets gezellige manier van koken die ook nog eens heel erg duurzaam is. Dat is typerend voor Godin, een merk dat er van houdt om sfeer met vernuftigheid te combineren. Het beste uit twee werelden in één product!

 

Hartverwarmend Frans merk

Wil je weten of er een Godin houtkachel is die voldoet aan jouw technische eisen en interieur eisen? Kom dan eens langs in onze showroom in Vorden. We vertellen je met liefde alles over dit hartverwarmende Franse merk.

Odoo • Tekst en afbeelding