Charlton & Jendrick


Charlton & Jenrick is al jarenlang hét merk haarden en kachels van Engeland. Waar de naam vandaan komt? Simpel, het is opgericht in 1986 door de Engelsmannen Barry Charlton & Bill Jenrick. It’s a simple…

 

Milieubewust

De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland. Maar ook in Nederland is het niet meer weg te denken. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke (hout)kachels. De kachels van de populaire Purevision lijn voldoen aan de gestelde ECO Design richtlijnen 2022. Houtverbranding in een hoog rendementskachel of haard van Charlton & Jenrick is niet alleen milieubewust, maar het krachtige verwarmingseffect in combinatie met het warme sfeervolle beeld van het vlammenspel, is simpelweg onverslaanbaar. Kortom, het merk staat voor degelijke producten van hoge kwaliteit, die uitermate geschikt zijn voor Nederlandse huishoudens en voor de toekomst.

 

Veelomvattende collectie

Charlton & Jenrick heeft een veelomvattende collectie kachels en haarden. Er is werkelijk voor ieder wat wils. En ze zijn allemaal ontworpen om in de meest denkbare voorkeuren, budgetten en interieurinrichtingen te voorzien. Kortom, de kachels en haarden zijn speciaal ontwikkeld voor u.

 

Gastvrij

Niets is zo gastvrij en behaaglijk als een ‘levende vlam’. Of u nu een multi-fuel kachel of een gashaard wilt, Charlton & Jenrick heeft een type vuur en ontwerp dat ideaal is voor u, waarmee u trots bent op uw huis. Er gaat niets boven een lekker vuurtje.