Cerampiù

Sinds 1992 produceren wij tegelkachels en warmteaccumulatiehaarden in onze productielocatie in Asolo, een van de charmantste kleine oude stadjes in Italië en beschreven als "De stad van de honderd horizonten" of de "Parel van Veneto". 

Onze tegels zijn het resultaat van de transformatie van grondstoffen, lucht, water, vuur en aarde om kachels in unieke vorm en decoraties te creëren, als een originele handgemaakte productie. Onze kachels zijn volledig aanpasbaar en geschikt voor elke stijl, design, welzijn en energie-efficiëntie.

 Elk afzonderlijk item voegt zich bij alle technische vaardigheden die in de loop van de tijd zijn bereikt. De ervaring van Cerampiù resulteerde in het creëren van systemen die zorgen voor een hoog rendement, kostenbesparingen en een gezonde en evenwichtige warmte voor het welzijn van het hele gezin. 

Warmteaccumulatiekachels, tegelhaarden en kleine warmteaccumulatiekachels worden gemaakt met op ambachtelijke wijze geproduceerde elementen en aan elkaar gezet door onze deskundige kachelmonteurs. Het externe deel van majolica is ontwikkeld om een ​​design verwarmingssysteem te verkrijgen dat zich kan aanpassen aan de stijl die het beste bij u past, zonder de aangename warmte die vrijkomt te vergeten. Het interne deel, het meest technologisch, maakt optimaal gebruik van de energie die voortkomt uit de verbranding en geeft deze vervolgens geleidelijk naar buiten af, met gunstige effecten op het lichaam en de omgeving.


Bekijk alle kachels van Cerampiù