Cadel


De Italianen hebben passie voor vuur en dat is het uitgangspunt voor Cadel pelletkachels. Het doel van iedere Cadel pelletkachel is het mogelijk maken van een sfeervol huis zonder zorgen. Op het gebied van verwarming, duurzame verbranding en sfeer maken zijn ze hierin meer dan geslaagd.

 

Pelletkachel voorzien van de nieuwste snufjes

Cadel maakt inmiddels meer dan 60 jaar lang haarden en kachels. Er worden ongeveer 150 Cadels per dag gefabriceerd en verspreid over Europa om vervolgens gezinnen te trakteren op levenslange warmte en sfeer. Opvallend is de eenvoud van de ontwerpen. De focus ligt op hoogwaardige materialen zoals gietijzer, rvs, messing en handgegoten keramische tegels. Cadel kachels zijn voorzien van doordachte en nieuwe technieken. Zo kan je de kachelbediening aansluiten op de wifi en een volledig weekprogramma instellen. Maar deze Italiaanse pelletkachels staan vooral bekend om hun betrouwbaarheid en degelijkheid. Ze zijn gewoon heel erg betrouwbaar en onverwoestbaar. Met gietijzeren deurpanelen en gekleurde design panelen worden stijl en degelijkheid samengesmolten tot een veelzijdige warmtebron.

 

Pelletkachel installeren

Een Cadel pelletkachel kan met de buis kachel naar buiten worden aangesloten en aan de bestaande schoorsteen worden geïnstalleerd. Bij het kiezen van de juiste pelletkachel en installatiemogelijkheden komt een hoop kijken. Een pelletkachel zelf installeren is geen goed idee. Het is een specialistisch werk waarbij ook nog regels- en wetgeving gemoeid zijn. Vraag jij je af welke modellen voor jouw wensen geschikt zijn, welke optie voor rookafvoer kachel en installatie voor jou het beste zijn? Daarin adviseren wij je graag.