Bocal


Bocal staat bekend om zijn robuuste en hartverwarmende gaskachels. Met een stoer uiterlijk en vele toepasbaarheden is Bocal een geschikte gaskachel voor klassieke woningen maar ook als kachel nieuwbouw woning of grotere gebouwen.

Vrijstaande gaskachel
Bocal is een vriendelijke vrijstaande gaskachel die je huis en hart verwarmt. Het zijn ontwerpen die zijn voorzien van mooie lijnen en een vriendelijk uiterlijk. Een Bocal kachel blijft altijd mooi en raakt nooit uit de mode. Omdat Bocal de nieuwste gas- en verwarmings technieken toepast op de gaskachels is ieder product van hoogstaande en duurzame kwaliteit. Een Bocal kachel wordt voorzien van de laatste innovaties en technieken. Het ontwikkelings- en fabricageproces bevindt zich allemaal in één bedrijf, onder een dak. Dat is bijzonder en dat merk je in de uitvoering. Bocal houdt met gemak de volledige controle en overzicht over het productieproces.

Duurzaam gaskachel assortiment
Bocal heeft een stevig assortiment aan vrijstaande gaskachels die voorop lopen als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. De meeste van de modellen zijn leverbaar in verschillende tinten zoals antraciet ene inox. Van alle gaskachel weet je zeker dat ze duurzaam werken, efficiënt en schoon verbranden. Een Bocal gaskachel levert een zeer hoog rendement op en heeft een zeer lage CO-2 uitstoot en fijnstof emissie. Dat maakt Bocal kachels nog geliefder dan ze al waren.

Odoo • Tekst en afbeelding