GAZCO

De Britse duurzame kachelleverancier Gazco maakt prachtige traditionele gaskachels en elektrische haarden. Nooit was het zo eenvoudig om een warm en sfeervolle plek in je huis te creëren.

 

Traditionele gaskachels

Gazco’s gaskachels zijn geïnspireerd op ouderwetse vaste brandstof kachels en zo mixen zijn de ouderwetse gezelligheid met de nieuwste technieken. Behalve traditioneel en betrouwbaar zijn Gazco kachel zeer efficiënt en verkrijgbaar met handmatige bediening zowel als met een programmeerbare afstandsbediening. Het beste van oud én nieuw.

 

Traditionele elektrische kachels
De elektrische kachels van Gazco zijn al net zo warm en authentiek. Het verfijnde gietijzerenwerk brengt iedere ruimte tot leven. De Gotische deur en het zeer realistische houtblok effect creëren samen een ongekend plezierige sfeer. De elektrische kachel collectie komt met drie ultieme types: de Stockton, de Marlborough en de Huntingdon. Alle drie de modellen komen in verschillende afmetingen. Zittend op je bank kun je kiezen uit verschillende vlammen en helderheidsniveaus. De Huntingdon is voorzien van Gazco’s ‘VeriFlame’ technologie die je de keuze geeft over twee warmte instellingen welke ook op de thermostaat kan worden aangesloten. En het allermooiste is nog dat je geen rookkanaal of schoorsteen nodig hebt.

 

Help mijn gaskachel doet het niet

Niet alleen kunnen wij je kachel verbouwen en je nieuwe kachel installeren, wij zijn er ook als je problemen ondervindt met je bestaande of nieuwe kachel. Het kan gebeuren dat je denkt dat je kachel kapot is. De gaskachel brandt niet en je hebt een monteur kachel nodig. Soms gaat het simpelweg om gedegen onderhoud van je gashaard en misschien is er iets anders aan de hand. Wat het ook is, Het Kacheltje dé kachelwinkel in de Achterhoek, komt helpen.