Gazco


De Britse kachelleverancier Gazco is in 1988 opgericht speciaal voor de gaskachels. In de loop der tijd zijn daar de elektrische kachels bijgekomen. Nog nooit was het zo eenvoudig om een warme en sfeervolle plek in huis te creëren.

 

Gashaarden

De energietranisitie, we kunnen er niet omheen. Er wordt veel over gesproken en in veel nieuwbouwwoningen, en ook in steeds meer bestaande woningen, is geen gasaansluiting meer aanwezig. Toch is een gashaard in deze woningen nog steeds mogelijk. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

De gaskachels van Gazco mixen de ouderwetse gezelligheid met de nieuwste technieken. U krijgt het beste van oud én nieuw. 

 

Realistische elektrische vlam

De Gazco elektrische haarden hebben diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of liever een klassiek interieur, met Gazco kunt u alle kanten op. Er zijn haarden die u aan de wand kunt hangen, maar ook inbouwhaarden. Gazco heeft alle elektrische haarden gemaakt met innovatieve realistische elektrische vlameffecten. Een elektrische haard van Gazco is ideaal als u wel de sfeer, maar niet de warmte van een haard wenst. Geniet van de illusie van een levensecht vuur. 

 

Gazco is onderdeel van de Stovax Heating Group. Een fabrikant van kachels en haarden in alle stijlen, brandend op hout, multifuel, gas en elektriciteit. Stovax Ltd. is gevestigd in Exeter in Engeland, waar het gehele proces van ontwerpen, produceren en leveren plaatsvindt.

Odoo • Tekst en afbeelding