FERO its your fire

FERO zegt het zelf: ‘It’s your fire’. Het bedrijf is in 1988 opgericht en inmiddels ook een van onze specialistische importeurs op het gebied van warmtetechniek. Fero importeert kachels, haarden en bijkomende accessoires voor België, Nederland en Luxemburg voor zowel houtkachels, pelletkachels, elektrische haarden en haarden die werken op bio-ethanol. Fero is een toonaangevend bedrijf uit de kachelsector en levert merken als Austroflamm - Olympia Fires - Aduro - Rocal - Sergio Leoni - Charnwood - Norsk Kleber - MCZ - RED Energy - Cadel & Zen Firesi.  

Fero een bijzonder team met een bijzondere taak
Het team van Fero bestaat uit 40 gemotiveerde medewerkers die naar eigen zeggen allemaal een ding gemeen hebben. Zij delen hun passie voor vuur en design. "Kachels zijn om mee te leven. Grenzeloos, riant en formidabel om van te genieten. Smaken verschillen en vorm is naast uiterlijk en schoonheid ook gevoel. Comfort is welbevinden. Warmte en gezelligheid, relaxen en genieten."

Bij Fero staat kwaliteit centraal en als importeur en leverancier zien zij het als hun taak om deze hoge standaard te waarborgen. Zij leveren daarom enkel aan gespecialiseerde vakbedrijven die hebben bewezen dat zij haarden en toebehoren op een veilige en correcte manier plaatsen. Wij zijn een van die vakbedrijven. Wij staan net als Fero voor service en kwaliteit. Wij hechten waarde aan transparantie en streven bij al onze uitingen naar volle tevredenheid en vakmanschap. We leveren alleen materiaal en producten waar wij volledig achter staan en adviseren en installeren altijd op de best mogelijke manier. We laten niets aan het toeval over en volle transparantie in communicatie en installatie is voor ons niet meer dan normaal. We zeggen wat we gaan doen en daarna doen we wat we hebben gezegd.