Element4


Element4 is een op en top Nederlands merk, die natuurlijk niet in onze showroom mag ontbreken. Element4 werkt praktisch en nuchter, maar wel met een sterke focus op design. Dat zorgt ervoor dat de haarden wereldwijd geliefd zijn onder designers, architecten, trendbewuste consumenten en natuurlijk bij ons Het Kacheltje. Wie wil er nu geen stukje Dutch design in huis?

 

Technische trendsetters  

Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt, is techniek een belangrijk aandachtspunt. Kiest u voor een haard van Element4, dan profiteert u van de meest vooruitstrevende technische features: de haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld. Een haard van Element4 maakt het plaatje compleet in uw interieur en is van alle gemakken voorzien.

 

Gashaard

Met een gashaard van Element4 geniet u van het mooiste vuur op laagstand en optimaal bedieningsgemak. Alle haarden zijn eigentijds en gebruiksvriendelijk, dus toepasbaar in ieder interieur.

 

Elektrische haard

Als u kiest voor een elektrische haard, wilt u natuurlijk wel een realistisch vlambeeld. Met de haarden van Element4 krijgt u dat. De haarden onderscheiden zich door fonkelend vlambeeld en een exclusief design. 

Nederlandse nuchterheid

Één blik op de haarden van Element4 maakt het al duidelijk: ze trekken de aandacht, maar zijn tegelijkertijd bescheiden in hun uitvoering. Dit sluit volledig aan bij de bedrijfsfilosofie: een en al Nederlandse nuchterheid. No-nonsens met een hoogwaardig design en een laagdrempelig karakter. Snapt u nu waarom we deze kachels juist in ons assortiment hebben?

Odoo • Tekst en afbeelding