DRU


Als je het hebt over vakmanschap, ervaring en specialiteit in de Nederlandse gashaard wereld dan zit DRU op de troon. Een indrukwekkende 260 jaar geeft DRU de toon aan. Zij bieden een compleet assortiment aan gashaarden en kachels voorzien van 260 jaar kennis en innovatie van toegewijde medewerkers die barsten van passie.

 

Sfeervol en duurzaam verbranden

Sfeervol en duurzaam dat zijn de haarden van DRU. Met een haard van dit Hollandse merk kun je op ieder gewenst moment de warmte en sfeer oproepen waar jij naar verlangt. DRU doet geen concessie op het gebied van duurzaamheid en design. Stijlvolle moderne kachels met een kenmerkend groot vlambeeld is het resultaat. Verschillende kleuren, uitvoeringen, materialen en toepassingen, allemaal voorzien van moderne besparende technieken en stijlvol design. Ga je voor een minimalistische lange horizontale inbouwhaard of een klassieke vrijstaande gashaard? Ze zijn stuk voor stuk ontworpen met de maximale eisen die de Nederlandse consument verwacht als uitgangspunt. De collectie is nu groter dan ooit en de mooiste modellen kun je bij ons in de grote showroom bewonderen.

 

Nederlandse design kachel

DRU is ‘Designed to be different’. Zij werken vanuit een passie om comfort, design en wetenschap zo mooi en goed mogelijk samen te brengen. Dat leidt tot slimme innovaties, vernieuwende designs en functionele ontwerpen, een revolutie in de gashaard industrie. Dat DRU na twee en halve eeuw nog steeds fier marktleider is bewijzen zij met de introductie van hun PowerVent systeem en de EcoWave. Deze is gemakkelijk met de app te besturen. Handig want je hebt je mobiel altijd op zak. Hun gepatenteerde Easy release door systeem is uitgeroepen tot winnaar in de categorie beste gashaard 2018. Wil je meer weten over DRU en de mogelijkheden voor jouw woning? We vertellen je er alles over in onze kachelshowroom.

Odoo • Tekst en afbeelding