Voor betaalbare en exclusieve haarden en kachels


MCZ Ego 2.0 Air
Unieke code: MCZ Ego 2.0 Air

Stel een vraag over dit artikel
Waardering Nog niet gewaardeerdDe MCZ Ego 2.0, is een stoere degelijke pelletkachel. Met zijn 8 kW verwarmd hij gemakkelijk de grotere ruimten. De convectieventilator, die de opgewarmde lucht de ruimte in blaast, kan namelijk ook uitgezet worden. De kachel gaat dan automatisch op laag vermogen branden. De warmte wordt dan door de natuurlijke convectie afgevoerd. De rookgasventilator heeft ook een bijzondere regeling, aan de hand van de trek in het kanaal wordt de snelheid van de ventilator geregeld. Dus hoe meer trek in het kanaal, hoe stiller de ventilator is. Dit maakt deze pelletkachel een van de stilste kachels. In een normale pellet kachel worden de korrels in de brandercup gedoseerd waarna deze opbrand. Het bijbehorende beeld is een smalle hoge vlam. De EGO heeft een brede brandercup waardoor het vuurbeeld twee keer breder is dan bij een “normale” pelletkachel. De Ego is in diverse kleuren verkrijgbaar.: wit, bordeaux, roestvrijstaal, zilver en zwart. De Ego is ook in hermetisch afgesloten versie de Oyster verkrijgbaar( afvoer van lucht naar andere ruimten met een maximum van 8 meter). Ook is de kachel met bovenafvoer verkrijgbaar. OPTIONEEL is een WIFI kit waarmee je de kachel met uw smartphone of tablet bedient.


 

Technische gegevens: http://www.mcz.it/download/Ego_2.0_Air_technical_sheet.pdf

handleidingen en installatie:http://www.mcz.it/download/8901408200.pdf

Ego 2.0 Technical designs

OPERATING SYSTEMS

Remote control

REMOTE CONTROL

This is a remote control with few buttons and lots of functions. In addition to the nor-mal daily and weekly programming functions, you can program different temperatures in different time slots during the day. Since the temperature can be read exactly in the spot where it is left (thermostat function), the comfort level is assured.

Smartphone and tablet

SMARTPHONE AND TABLET

Via a dedicated application (App), you can manage and program the stove even from a smartphone or a tablet: 100% comfort inside the house or when you're away. The application requires an accessory kit and can operate via a text message (GPRS system) or via Wi-Fi. Here below you will find the links to download the two apps free of charge and preview them:

MCZ WI-FI

iOS Wi-Fi Android Wi-Fi

MCZ SMS

iOS SMS Android SMS

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.