Voor betaalbare en exclusieve haarden en kachels


Altech Serie Torus
Unieke code: Altech Serie Torus

Stel een vraag over dit artikel
Waardering Nog niet gewaardeerdSerie Torus Het tijdloze strakke ontwerp van de Torus serie past uitstekend in de woonkamer van nu, maar zal over 15 jaar nog steeds aansluiten bij de rest van uw interieur. Deze serie houtkachels overleeft elke modegril met glans. Maar ook om milieu en economische redenen is de Torus een uitblinker. Haar rendement en warmteafgifte zijn ook in de toekomst nog maatgevend. De grote massa steen (de totale steendikte van de verbrandingsruimte is 7,5 cm) die in de Torus-serie wordt gebruikt zorgt voor een grote warmteopslag.
De Serie Altech Torus is verkrijgbaar in verschillende modellen:


De Torus:

In de basisuitvoering is de Torus mooi compact en kan zij zelfs in de meeste schouwen worden geplaatst. Maar ook bij plaatsing op een verhoging komt dit model prima tot uiting.

Torus met pootjes:

De pootjes onder het basismodel geven hem extra hoogte en sierlijkheid. Door de verhoging van 12 cm wordt de bediening nog eenvoudiger. Een verborgen deurgreep en regelknop zijn standaard bij elke Torus.

Tourus met houtvak:

Door het toevoegen van een houtvak wordt de Torus Depot een ranke verschijning. Het zicht op het vuur is optimaal vanuit uw luie stoel. U zult uren genieten van het vlammenspel en de aangename stralingswarmte.

Torus met houtvak op pootjes:

Zoals elke Altech kachel kan ook de Torus Depot uitgevoerd worden met pootjes. Uw vloer loopt hierdoor prachtig zichtbaar onder de kachel door.


Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.